Champagne bar Santé
0
‹ Kaikki tuotteet

Champagne Henriot tasting To 19.1 klo 18.00

 

Uutuus ! Champagne Henriot - samppanjatalon esittely erikois tastingissa Santéssa.   

Henriotin perheellä on aina ollut rooli Champagnen alueen suojelijana ja edistäjänä. Nykyään perhe keskittyy viinitarhojen ja Terroirien säilyttämiseen.
Alliance Terroirs -hankkeen avulla parlamentti mukauttaa viininviljelykäytäntöjään viiniköynnöksen ja sen laadun hyväksi, mutta myös ympäristön hyväksi. Se toteuttaa myönteisiä toimia vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan ja tukee kumppaneitaan tässä suhteessa (HVE, VDC-sertifiointi, luonnonmukainen muuntaminen jne.). Parlamentti edistää biologista monimuotoisuutta, edistää viinitarhan kaunistamista, auttaa tutkimusta ja kehittää uusia työkaluja. Mukana hankkeessa Kellarimestari Alice Tétienne. 

Torstaina 19.1. 2023 klo 18.00. Hatanpäänvaltatie 2. Tampere     

Tasting sisältää 4 upeaa samppanjaa. Sopii alkuillan aperitiiviksi vaikka ennen illallisia. Champagne Henriot on ensi kertaa Santessa esittelyssä.       

 Talon kiehtovan tarinan 1600-luvulta tähän päivään, luonnonmukaisen viljelyn monimuotoisuuden sekä ympäristövaikutuksista terroirin säilyttämiseen tulee kertomaan meille samppanjatalon maahantuojan edustaja Markus Niskanen. 

Liput verkkokaupasta www.champagnebarsante.fi 

€35.00
Champagne bar Santé
Hatanpaan valtatie 2, 33100 Tampere
+358 50 368 6465
sante@champagnebarsante.fi