AjankohtaistaChampagne bar Santéssa tapahtuu.

Santen viinikoulu

VIINIKOULU SYKSY-24 Santén Viinikoulun Syksy 2024 on myynnissä!! https://www.champagnebarsante.fi/tuotteet/santen-viinikoulu-syksy-2024 [verkkokaupassamme]
Kouluttajana MW opisk. DipWset Tomi Naarvala. Viinikouluun otetaan ensin kausikortin ostaneet ja ylimääräiset paikat myydään sen jälkeen.

WSET VIINITUTKINTO
Wine & Spirit Education Trust (WSET) Tutkinnot voit suorittaa nyt Tampereella Champagne Bar Santen Viinikoululla. Kouluttajana toimii Wineserver Wine Academy, Master of Wine opisk. DipWSET Tomi Naarvala.
Koulutuksia on WSET Level 1-3, WSET Spirits Level 1-3.
WSET level 1 tutkinto 10.9-24.9.2024
WSET level 2 tutkinto 15.10-26.11.2024
Ilmoittaudu https://wineserver.fi/wineacademy/wset/wset-booking-form/ tomi.naarvala@wineserver.fi

Wineserver Wine Academy on Suomessa myös Wine Scholar tutkintojen virallinen kouluttaja. Oletko kiinnostunut myös Wine Scholar Guild kursseista Tampereella? (FWS, IWS, SWS). Kerro siitä meille.

Lisätietoa Santen Viinikoulusta:
sante@champagnebarsante.fi
Tuula / 0400 858 213

Samppanjatapahtumat

SAMPPANJAGOLF
SANTEn Samppanjagolf 20.6. klo 16 Golf Pirkkala. www.golfpirkkala.fi

VIINIKOULU
SANTEn Viinikoulu alkaa syyskuussa, varaa kausukortti.
Katso myös tulevat WSET -tutkinnot Tampereella.

LIPUT -> Verkkokaupan tilausvahvistus vastaa lippuasi ja on ostopäätös.

Yritystapahtumat

Järjestämme yrityksille omia laadukkaita viinikoulutuksia ja tastingeja. Uudessa avarassa koulutustilassamme on paikkoja n. 60 henkilölle.

Kysy tarjous: sante@champagnebarsante.fi
+358 400 858 213 / Tuula

Työpaikat 2024

Laita työhakemus ja yhteystietosi valmiiksi meille. Tarjolla eripituisia työtehtäviä ravintolassamme sekä useissa eri tapahtumissamme ympäri vuoden. Tällä hetkellä avoinna osa-aikainen tarjoilijan paikka. Syyskuussa aukeaa 1 kokoaikainen työpaikka opiskelijoiden tilalle.
Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen sante@champagnebarsante.fi

Santevin

Meidän maahantuonnin tukkukauppaan voit tutustua osoitteessa https://www.santevin.fi. Alkon tilausvalikoimassa on n.30 herkullista samppanjaamme kuluttajille tilattavissa lähimpään Alkon myymälään ympäri Suomen. Tarkista myös myymäläsaatavuus. Ravintoloille ja tapahtumajärjestäjille pidämme maistelutilaisuuksia Santessa ja kuljetuspalvelumme toimii koko Suomen alueella. Ota yhteyttä santevin@santevin.fi tai 0400 858 213 / Tuula.

Lahjakortit

Lahjakortit Verkkokaupastamme. Valmistujaisiin, ylioppilaille sekä muihin pieniin muistamisiin.