Champagne bar Santé
0

Ajankohtaista

Champagne bar Santéssa tapahtuu.

Samppanjabrunssit ja Risteilyt

Samppanjabrunssit ja Risteilyt

Ole kuulolla,Samppanjabrunsseja tulossa lisää !!

Samppanja purjehdukset Helsinkiin

SAVE the DATE -> SU 8.8 loppuunmyyty,Su 15.8 klo 15 ja 29.8 klo 17.00
Santen 4 tunnin Samppanjapurjehdukset Helsinkiin .Lue lisää VERKKOKAUPASSAMME ja osta lippu seuraamme !!

Seuraamne viranomaisten antamia ravintolaa koskevia rajoituksia ja niiden johdosta mahdollisista peruutuksista palautamme lipun hinnan takaisin.

Samppanja risteilyt

SANTEN SAMPPANJARISTEILYT Laukontorilta, Tampereella Pyhäjärven kauniissa maisemissa. Samppanjaristeilyn ruoasta vastaa Arto Rastas Catering. Risteilyn kestot ovat n.3 tuntia / risteily.Viileillä ilmoilla laivassa lämmitys.

Voit ostaa joko pelkän risteilyn tai nauttia risteilystä ja ruoasta. Samppanjat myynnissä laivalla laseittain sekä pulloina. Seuraavat samppanjaristeilyt ovat jo myynnissä
La 24.7 klo 15-> Vieraana Makamäki Sami
La 28.8 tunnelmallinen iltaristeily "Venetsialaiset" pian myynnissä !!!
RAPURISTEILY auringonlaskuun syyskuun alkupuolelle tulee pian myyntiin.

Menuja päivitetään verkkokauppaanristeilyn kohdalle lähempänä risteilyä kauden /teeman mukaan.
Tavataan ystäviä ja nautitaa leppoisasta risteilystä,ruoasta ja samppanjasta.

Yritystapahtumat

Järjestämme yrityksille omia laadukkaita viinikoulutuksia ja tastingeja . Uudessa avarassa koulutustilassamme on paikkoja n. 60 henkilölle.
Yritysten risteilyt onnistuvat myös huippuammattilaisten yhteistyöllä. Kapasiteetti laivalla on max 180 henk.
Kysy tarjous. sante@champagnebarsante.fi
+358 400 858 213 / Tuula

Santen viinikoulu

Santéssa alkoi laadukas viinikoulutus syksyllä 2020 ja jatkuu kevät-ja syys lukukaudella 2021. Paikkana on Champagne bar Santén erillinen koulutustila , samassa talossa Hatanpäänvaltatie 2(Pellavatehtaankatu 12),Tampereella. Viinikoulun kausikortit ovat olleet loppuunmyytyjä ,joten varaa paikkasi ajoissa.

Viinikoulussa tutustutaan tärkeimpiin viinialueisiin, rypäleisiin ja alueen viineihin, huipentuen kurssimatkaan Champagnen alueelle 2021 (hinta ilmoitetaan myöhemmin).Syksyllä 2021-> viinikoulu alkaa syyskuussa ja kokoonnumme syksyn aikana 6 kertaa oppimaan viinejä. Koulutus sopii viiniharrastajille, ravintola-alan ammattilaisille ja yrityksille. Tilauksesta myös omille ryhmille.

Syksyn aikataulu (alustava)

• Ti 7.9 Saksa, Mosel, Rheingau
• Ti 28.9 Kuohuviinejä maailmalta
• Ti 12.10 USA, California
• Ti 2.11 Italia, Toscana
• Ti 23.11 Etelä-Afrikka
• Ti 14.12 Chile

Retki Champagneen!Ajankohta varmistuu myöhemmin!

Santèn viinikoulun syyslukukausi on myynnissä !Varaa paikkasi.
myynnissä verkkokaupassamme.
Hinta 210€ /syyslukukausi. Kesken kauden kertamaksu viini-iltoihin on n.39-49€ /kerta.
Retki Champagneen on omakustanteinen.

Kouluttajana Tomi Naarvala DipWSET,FWS,IWS,SWS / www.wineserver.fi. Viinikouluun otetaan ensin kausikortin ostaneet ja ylimääräiset paikat myydään sen jälkeen.

Lisätietoa:
sante@champagnebarsante.fi
Tuula / 0400 858 213

Työpaikat 2021

Champagne Bar Santessa on avoimena kesäksi -21 muutama osa-aikainen kesätyöpaikka. Kassakokemus välttämätön ja ravintola työkokemus katsotaan eduksi. Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen sante@champagnebarsante.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Grand Champagne Helsinki

Santén perinteinen samppanjamatka mahtavaan samppanjatapahtumaan www.grandchampagnehelsinki.fi. La 16.10 .2021 lähtö Tampereelta klo 10, paluu klo 18 Helsingistä (takaisin Tampereella n. klo 20.00).

Lisätietoa tikkanen.tuula@elisanet.fi hinta 55€, varaus maksua vastaan/verkkokauppa. Sisältää meno-paluu bussimatkan ja pääsylipun tapahtumaan. Huomaa uusi ajankohta!

Santé avoinna

Champagne bar Santé on avoinna normaalisti.

Ti-To 16-23
Pe 16-01.30
La 14-01.30

Aukioloaika saattaa vaihdella kysynnän mukaan.

Seuraamme viranomaisten antamia aukioloaika- ja muita rajoituksia koskevia ohjeita ja määräyksiä. Pidämme huolta turvallisesta ja puhtaasta ravintolaympäristöstä. Asiakkaille on tarjolla käsienpesua ja käsidesiä. Toivomme, että tulet asiakkaaksi vain terveenä, mekin olemme töissä terveenä. Pöytävarauksiakin otetaan vastaan ja toivotamme lämpimästi Teidät tervetulleiksi ravintolaamme.

Santevin

Meidän maahantuonnin tukkukauppaan voit tutustua osoitteessa https://www.santevin.fi. Alkon tilausvalikoimassa on 22 herkullista samppanjaamme kuluttajille tilattavissa lähimpään Alkon myymälään ympäri Suomen.Tarkista myös myymäläsaatavuus. Ravintoloille ja tapahtumajärjestäjille pidämme maistelutilaisuuksia Santessa ja kuljetuspalvelumme toimii koko Suomen alueella. Ota yhteyttä sante@champagnebarsante.fi tai 0400 858 213 / Tuula.

Lahjakortit

Lahjakortit Verkkokaupastamme. Valmistujaisiin, ylioppilaille sekä muihin pieniin muistamisiin.

Champagne bar Santé
Hatanpaan valtatie 2, 33100 Tampere
+358 50 368 6465
sante@champagnebarsante.fi