Champagne bar Santé
0

Ajankohtaista

Champagne bar Santéssa tapahtuu.

SAMPPANJABRUNSSI by ARTO RASTAS catering

Samppanjabrunssi by Arto Rastas catering

La 6.3.2021 klo 12-14 "Champagne & Japan match made in heaven". Champagne Bar Sante järjestää Samppanjabrunssin Santen Viinikoulun tiloissa, Pellavatehtaankatu 12,
Tampere. Menu by Arto Rastas catering.
.Lippuja rajoitetusti -> Liput Santen verkkokaupassa.

Seuraavat Santen Samppanjabrunssit /Arto Rastas Catering tulevat myyntiin maaliskuun alussa.. Ole kuulolla, lippuja rajoitetusti !!

Järjestämme yrityksille omia laadukkaita viinikoulutuksia ja tastingeja . Uudessa avarassa koulutustilassamme on paikkoja n. 60 henkilölle. Kysy tarjous. sante@champagnebarsante.fi
+358 400 858 213 / Tuula

Santen viinikoulu

Santéssa alkoi laadukas viinikoulutus syksyllä 2020 ja jatkuu kevätlukukaudella tammikuussa 2021. Paikkana on Champagne bar Santén erillinen koulutustila , samassa talossa Hatanpäänvaltatie 2(Pellavatehtaankatu 12),Tampereella.

Viinikoulussa tutustutaan tärkeimpiin viinialueisiin, rypäleisiin ja alueen viineihin, huipentuen kurssimatkaan Champagnen alueelle 2021 (hinta ilmoitetaan myöhemmin). Keväällä kokoonnumme seitsemän kertaa.Syksyllä 2021-> viinikoulu alkaa syyskuussa. Koulutus sopii viiniharrastajille, ravintola-alan ammattilaisille ja yrityksille. Tilauksesta myös ryhmille.

Kevään aikataulu

Ti 26.1. Ranska, Bordeaux
Ti 9.2. Espanja , Katalonia
Ti 23.2.Italia – Sisilia ja Sardinia
Ti 9.3. Australia (huom päivä muuttunut )
Ti 23.3. Saksa
Ti 6.4. Ranska, Champagne
Retki Champagneen!Ajankohta varmistuu myöhemmin!
Ti 27.4. Roseviinit

Santèn viinikoulun kevälukukausi on nyt myynnissä verkkokaupassamme. Kesken kauden kertamaksu viini-iltoihin on 39 €. Retki Champagneen on omakustanteinen.

Kouluttajana Tomi Naarvala DipWSET,FWS,SWS / www.wineserver.fi. Kouluun otetaan ensin kausikortin ostaneet ja ylimääräiset paikat myydään sen jälkeen.

Lisätietoa:
sante@champagnebarsante.fi
Tuula / 0400 858 213

Työpaikat 2020

Tällä hetkellä avoimena osa-aikainen / tarvittaessa työpaikka. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen sante@champagnebarsante.fi

Santé avoinna

Champagne bar Santé on avoinna normaalisti.

Ti-To 16-23
Pe 16-01.30
La 14-01.30

Aukioloaika saattaa vaihdella kysynnän mukaan.

Seuraamme viranomaisten antamia aukioloaika- ja muita rajoituksia koskevia ohjeita ja määräyksiä. Pidämme huolta turvallisesta ja puhtaasta ravintolaympäristöstä. Asiakkaille on tarjolla käsienpesua ja käsidesiä. Toivomme, että tulet asiakkaaksi vain terveenä, mekin olemme töissä terveenä. Pöytävarauksiakin otetaan vastaan ja toivotamme lämpimästi Teidät tervetulleiksi ravintolaamme.

Grand Champagne Helsinki

Santén perinteinen samppanjamatka mahtavaan samppanjatapahtumaan www.grandchampagnehelsinki.fi. La 8.5.2021 lähtö Tampereelta klo 10, paluu klo 18 Helsingistä (takaisin Tampereella n. klo 20.00).

Lisätietoa tikkanen.tuula@elisanet.fi hinta 50€, varaus maksua vastaan. Sisältää matkan ja pääsylipun tapahtumaan. Huomaa uusi ajankohta!

Santevin

Meidän maahantuonnin tukkukauppaan voit tutustua osoitteessa https://www.santevin.fi. Alkon tilausvalikoimassa on 18 herkullista samppanjaamme kuluttajille tilattavissa lähimpään Alkon myymälään ympäri Suomen.Tarkista myös myymäläsaatavuus. Ravintoloille ja tapahtumajärjestäjille pidämme maistelutilaisuuksia Santessa ja kuljetuspalvelumme toimii koko Suomen alueella. Ota yhteyttä sante@champagnebarsante.fi tai 0400 858 213 / Tuula.

Lahjakortit

Lahjakortit Verkkokaupastamme. Valmistujaisiin, ylioppilaille sekä muihin pieniin muistamisiin.

Champagne bar Santé
Hatanpaan valtatie 2, 33100 Tampere
+358 50 368 6465
sante@champagnebarsante.fi